Geliştir Kendini Sertifikalı Eğitim Programı

Geliştir Kendini Sertifikalı Eğitim Programı ilgili kursiyerin iletişim becerilerini geliştirmek ve CV'sine değer katmak için hazırlanmıştır.

Program içeriğinde 7 farklı üniversite onaylı sertifika programı bulunmaktadır. Rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

Geliştir Kendini Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Geliştir Kendini Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

7 Eğitim Sertifikası

Etkili İletişimSertifikası
İmaj Yönetimi Sertifikası
Motivasyon Yönetimi Sertifikası
Toplantı Yönetimi Sertifikası
Beden Dili Sertifikası
Karar ve Karar Verme Yöntemleri Sertifikası
Stres Yönetimi Sertifikası

ETKİLİ İLETİŞİM
İletişim Nedir?
İletişimin Özellikleri
Etkin İletişim Nedir?
İletişimin İlkeleri Nelerdir?
İletişim Süreci
İletişim Türleri
İletişim Geliştirme Yöntemleri
İletişim Önündeki Engeller
İletişimde Hatalar

DUYGU YÖNETİMİ
Bu eğitim programının amacı; duyuların farkına vararak onların içerdiği mesajları anlama, yıkıcı olabilecek olumsuz duyguları yönetebilme, daha mutlu ve kaliteli bir yasam düzeyine ulaşma kapasitesini geliştirmektir.

TOPLANTI YÖNETİMİ
Toplantı yapmanın kriterleri
Toplantı çeşitleri
Verimli bir toplantının yapılandırılması
Toplantı öncesi yapılması gerekenler
Toplantı sırasında yapılması gerekenler
Toplantıda oynanan roller ve oyunlar
Toplantı sonrasında yapılması gerekenler

Karar Verme Süreci
Karar Modelleri
Kararsızlık Nedenleri
Yöneticileri kararsızlığa sevkeden başlıca faktörler
Kişisel Karar Vermede Öneriler

30 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.