Hukuk Sekreterliği Sertifikalı Eğitim Programı

Hukuk Sekreterliği Sertifikalı Eğitim Programı

Hukuk Sekreterliği Sertifikalı Eğitim Programı  mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Hukuk Sekreterliği Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

Hukuk sekreterleri, icra takibi ve yazışma, dosyalama ve arşivleme, ikram ve protokol, toplantı ve seyahat organizasyonu yapan, iletişimi kuran, evrak, kıymetli evrak ve büro dava işlemlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

Eğitim planı genellikle avukatları iş yükünü hafifletmek üzere planlanan konulardan oluşmaktadır. Bireylerin genel bilgisayar kullanım ve sunum hitabet yetenekleri ve iletişim kanallarını güçlendirmek ve dosyalama hizmetlerini hızlı ve doğru şekilde yapmaları için eğitim programları geliştirilmiştir.

Kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, büro makinelerini kullanarak, büro yönetimi, büro içi ve dışı iletişimi sağlama, yöneticinin günlük işlerini organize etme, belge hazırlama, dosyalama, dava hizmetleri işlemlerini yürütme, toplantı ve seyahat organize etme bilgi ve becerisine sahip nitelikli bireylerler yetiştirmektir.