ISO Sertifikalı Eğitim Programları

%18 İNDİRİM 1950 ₺ 2390 ₺
ISO belgesi, büyük veya küçük çaplı her türlü işletme için gerekli olan bir belgedir. İş politikası süreçlerini belgeler ve bu süreçleri resmi olarak tanımlar.

Eğitim İçeriği

7 Profesyonel Sertifika

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ
ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMLERİ
ISO 45001: 2018  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
ISO 19011 İÇ DENETÇİ(TETKİKÇİ)EĞİTİMLERİ
ISO 22000:2018 GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ
TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
RİSK ANALİZİ EĞİTİMİ

56 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir

ISO 9001 - 2015 TEMEL KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
ISO 9001 her tür kuruluşu kapsamı içine alan, üretim ve hizmette tutarlı bir çizgiye sahip olabilmek için gerekli yöntemlerin tanımlandığı bir yönetim sistemidir. Firmanın müşterilerinin memnuniyet seviyesine, toplanan verilerin analiz edilmesinden süreçlerin etkin yönetimine, iç denetimlerden ürün tasarımına, satın almadan satışa kadar pek çok noktada kalite yönetim sistem koşullarını belirler.

ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİMİ  SİSTEMİ  EĞİTİMİ
Çevreye Karşı Sosyal Sorumluğun Bir Parçası;
İyi Bir Çevresel Denetim Mekanizması;
Çevre Bilinci Gelişmiş Ve Motivasyonu Artmış Çalışanlar,
Doğal Kaynakları Akılcı Kullanması;
Çevrenin Korunması ve Kirlenmesinin Önlenmesi İçin Kirliliğin Kaynaktan Başlayarak Kontrol Altına Alınması Ve Azaltılması,

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
İş yerlerinde en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında gelen iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ISO sertifika paketinin arasına dahil edilerek ilgili alandaki kişilere ayrıca bu eğitimi  ücret ödeyerek almalarına gerek kalmadan paket içeriğinde sunulmuştur. İşletmelerin zorunlu olarak talep ettiği temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi resmi gazetede yayınlanan  “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" ile bildirilmiştir.

45001:2018  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ  EĞİTİMİ İş Sağlığı ve Güvenliğinin (İSG) amacı; sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratarak çalışanları, geçici işçileri ve çalışma alanındaki diğer insanları iş kazaları ve meslek hastalıklarından korumaktır. İSG mevzuatını yerine getirmek ise o işyerini yönetenlerin yasal sorumluluğudur. ISO 45001 eğitimi; kuruluşlarında ISO 45001:2018 İSG Yönetim Sistemi kuracak/güncelleyecek, uygulayacak ve/veya geliştirecek olan katılımcılara aşağıdaki yetkinlikleri kazandırmayı amaçlar;

• İSG Yönetim Sistemi'nin temel tanımlarını ve ilkelerini kavramak,
  • İSG Yönetim Sistemi'nin şartlarını doğru anlamak ve doğru yorumlamak,
  • İSG Yönetim Sistemi'nin nasıl kurulabileceğini ve nasıl uygulanabileceğini örnekler ile görmek,
  • İSG Yönetim Sistemi'nin uygulanmasında ne tür yanlışlıkların yapılabileceğini bilmek.

ISO 22000 GIDA GÜVELİGİ YÖNETİMİ
ISO 22000 Standart gerekliliklerini incelemek mevcut HACCP Planları ve dokümanların standart gerekliliklerine göre revizyon çalışmalarını başlatabilmek ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 22000 Standardını entegre edebilmek HACCP Planlarını oluşturmak ve uygulamaya almak konularında gerekli bakış açısının katılımcılara kazandırılması. ? ISO 19011

ISO 19011-İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ

RİSK ANALİZİ EĞİTİMİ
Risk ve Tehlikelerin Tanımı
Risk ve Tehlike Yönetimi Risk Değerlendirme Teknikleri
Risk Değerlendirme Adımları İşletmenizde Var Olan ve Olabilecek Risklerin Analizi
Risk Değerlendirme Matrisi
Risk Değerlendirme Ekibinin Oluşturulması Belirlenen Risklere Karşı Gerekli Tedbirlerin Ele Alınması Yapılan Uygulamalardan Sonra Risklerin Gözden Geçirilmesi
.Risklerin Yönetimi İçin Etkin Kontrol ve Denetim Mekanizmasının Oluşturulması

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

• 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek sınav ücreti 500₺'dir.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

0549 197 00 01 Whatsapp

RU*****   RU*****

Yabancı uyruklu olarak eğitim almak imkanı varmı? *TC kimlik numarası yok

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, katılabilirsiniz. Pasaport numaranıza göre basılabilir belgeleriniz

Mu*****   Ad*****

Merhabalar ben uye oldum giris yaptim dersleride izlemeye basladim fakat kullanici adim ve sifrem eski telefonumda kayitliydi telefonum sifirlandi tekrar sisteme girmem icin bilgilerimi giremiyorum.yardimci olur musunuz?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhaba, destek hattımıza ulaşırsanız yeniden yönlendirme yapar arkadaşlarımız

Hh*****   Yy*****

Sertifikalar yurtdışında geçerli mi?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, kazandığınız sertifikayı yeminli tercümana tercüme ettirdikten sonra notere imzalatıp yurt dışında da kullanabilirsiniz.

Ye*****   Ye*****

Sertifikaların ingilizce versiyonlarını almak mümkün mü?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, İmzalı Fiziki Sertifika ve Transkripti Türkçe ve İngilizce İstiyorum seçeneğini seçtikten sonra eğitime katıl butonuna basarak, program sonunda sahip olabileceksiniz.

Ca*****   Ca*****

Sertifikaları ingilizce versiyonunu da alabiliyor muyuz? Ücretliyse ücreti nedir acaba?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, ingilizce olarak da sertifika alabilmektesiniz. Her bir eğitim programının ait sayfada fiyat bilgisine ulaşabileceksiniz.

Mu*****   Ke*****

merhaba, sınavlar online mı oluyor?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.