7 Profesyonel Sertifika

RİSK ANALİZİ EĞİTİMİ

28 Uzaktan Eğitim Saati

ISO 9001 - 2015 TEMEL KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ
ISO 9001 her tür kuruluşu kapsamı içine alan, üretim ve hizmette tutarlı bir çizgiye sahip olabilmek için gerekli yöntemlerin tanımlandığı bir yönetim sistemidir. Firmanın müşterilerinin memnuniyet seviyesine, toplanan verilerin analiz edilmesinden süreçlerin etkin yönetimine, iç denetimlerden ürün tasarımına, satın almadan satışa kadar pek çok noktada kalite yönetim sistem koşullarını belirler.

ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİMİ  SİSTEMİ  EĞİTİMİ
Çevreye Karşı Sosyal Sorumluğun Bir Parçası;
İyi Bir Çevresel Denetim Mekanizması;
Çevre Bilinci Gelişmiş Ve Motivasyonu Artmış Çalışanlar,
Doğal Kaynakları Akılcı Kullanması;
Çevrenin Korunması ve Kirlenmesinin Önlenmesi İçin Kirliliğin Kaynaktan Başlayarak Kontrol Altına Alınması Ve Azaltılması,

OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

OHSAS 18001 Standardı, Çalışanların can güvenliğini ve sağlığını tehdit edebilecek risklerin belirlenmesi, kontrol altına alınması, minimim seviyeye indirilmesi ve mümkün ise ortadan kaldırılması için uygulamada bir rehber özelliği taşır.
Kaza Olma Riskini Azaltır.
İSG Risklerinin İzlenmesini Ve Kontrol Altında Tutulmasını Sağlar.

45001:2018  İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ  EĞİTİMİ

İş Sağlığı ve Güvenliğinin (İSG) amacı; sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı yaratarak çalışanları, geçici işçileri ve çalışma alanındaki diğer insanları iş kazaları ve meslek hastalıklarından korumaktır. İSG mevzuatını yerine getirmek ise o işyerini yönetenlerin yasal sorumluluğudur. ISO 45001 eğitimi; kuruluşlarında ISO 45001:2018 İSG Yönetim Sistemi kuracak/güncelleyecek, uygulayacak ve/veya geliştirecek olan katılımcılara aşağıdaki yetkinlikleri kazandırmayı amaçlar;

• İSG Yönetim Sistemi’nin temel tanımlarını ve ilkelerini kavramak,
  • İSG Yönetim Sistemi’nin şartlarını doğru anlamak ve doğru yorumlamak,
  • İSG Yönetim Sistemi’nin nasıl kurulabileceğini ve nasıl uygulanabileceğini örnekler ile görmek,
  • İSG Yönetim Sistemi’nin uygulanmasında ne tür yanlışlıkların yapılabileceğini bilmek.

ISO 22000 GIDA GÜVELİGİ YÖNETİMİ

ISO 22000 Standart gerekliliklerini incelemek mevcut HACCP Planları ve dokümanların standart gerekliliklerine göre revizyon çalışmalarını başlatabilmek ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile ISO 22000 Standardını entegre edebilmek HACCP Planlarını oluşturmak ve uygulamaya almak konularında gerekli bakış açısının katılımcılara kazandırılması. ? ISO 19011

ISO 19011-İÇ DENETÇİ EĞİTİMİ

RİSK ANALİZİ EĞİTİMİ