Kimya ve Laboratuvar Sertifikalı Eğitim Programı

%17 İNDİRİM 2300 ₺ 2790 ₺

Eğitim İçeriği
5 Profesyonel Sertifika

Program iş alanında laboratuvarın bulunduğu tüm sektörler için gelen talepler doğrultusunda özel olarak oluşturulmuştur. 5 Sertifikalı eğitim programıdır. Belgeler ıslak imzalı olarak adrese iletilmekte ayrıca e Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

GHP-İYİ HİJYEN UYGULAMLARI EĞİTİMİ
GMP-İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI EĞİTİMİ
GLP-İYİ LABORATUVAR UYGULAMALARI EĞİTİMİ
ISO 13485 EĞİTİMİ
DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ

30 Uzaktan Eğitim Saati sürecektir. Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınızı 7/24 izleyebilirsiniz.

13485 TIBBİ CİHAZLAR İÇİN KALİTE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

TS EN ISO 13485:2016 Standardı günümüzde kullanılan cihazların belirli bir ölçüye göre üretimi ve kullanımını kapsamaktadır.
TS EN ISO 13485:2016 Standardı tıbbi cihazların uygun standartlara göre, insan sağlığına zarar vermeden güvenli olarak piyasaya arz edilmesi anlamına gelmektedir.

Eğitim İçeriği:

TS EN ISO 13485:2016 Standardının Tanıtımı
Proses Yaklaşımı
TS EN ISO 13485:2016 Standardının Kapsamı
TS EN ISO 13485:2016 Standardındaki Tanımların Açıklanması
Kalite Yönetim Sistemi
TS EN ISO 13485:2016 Standardına Uygun Ürün Gerçekleştirme
İşletmelerde TS EN ISO 13485:2016 Standardının Uygulanması

2-GHP EĞİTİMİ (GOOD HYGIENE PRACTISE)

Uygun Hijyen Gerekleri olarak ifade edilen GHP, hijyenik gereksinimlerle
ilgili olup, gıda,kozmetik ve ilaç,kimyasal madde üretim tesislerinin
hijyenik tasarımı ve yapılandırılması, temizleme ve dezenfeksiyon
yöntemlerini, gıda işlemede pişmemiş gıdaların mikrobiyal kalitesi, her
işlem basamağının hijyenik operasyonu,personel hijyeni gibi uygulamaları
içeren bir sistemdir.

3-GMP EĞİTİMİ
( Good Manufacturing Practices = İyi Üretim Uygulamaları, İyi İmalat Uygulamaları ), ürünün iç ve dış kaynaklardan kirlenme olasılığını önlemek veya azaltmak amacıyla, kuruluşla ilgili iç ve dış şartlara ilişkin koruyucu önlemleri içerir.
GMP kuralları üretimde kalite yaklaşımını temel alır.
GMP (İyi Üretim Uygulamaları) ilaç, gıda ve kozmetik sektöründe kontaminasyon, karışıklık ve hataları azaltmak ve engellemek amacıyla hammadde, ön işleme, ürün geliştirme, üretim, paketleme, depolama ve dağıtım aşamalarında tüm süreç boyunca uygulanan bir sistemdir

4-DOKÜMANTASYON EĞİTİMİ

Kalite Yönetimi Sistemleri Dokümantasyonu İçinde Yer Alan Kalite Politikasının Ve Kalite Hedeflerinin, Kalite El Kitabının, Standardın Öngördüğü Prosedürlerin, Proseslerin Etkin Planlanmasın, Uygulanmasının Ve Kontrolünü Sağlamak İçin Kuruluşun İhtiyaç Duyduğu Dokümanların Kuruluşun Büyüklüğü Ve Faaliyetlerin Özelliği, Proseslerin Karmaşıklığı Ve Bunların Aralarındaki Etkileşim Ve Personelin Yeterliliği De Dikkate Alınarak Hazırlanmasını Sağlamaktır.

5-GLP EĞİTİMİ

İyi Laboratuvar Uygulamaları (İLU) - Good Laboratory Practice (GLP), klinik çalışmalar dışındaki sağlık ve
çevre güvenliği çalışmalarının planlanması, yapılması, izlenmesi, kaydedilmesi, arşivlenmesi ve rapor edilmesi
şartlarını ve yönetim usullerini içeren bir kalite güvence sistemidir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

• Üç defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır.

SAĞLIK KURUMŞLARINDA ÇALIŞMAK İSTEYENLER
SAĞLIK PERSONELİ-SAĞLIK TEKNİSYENLERİ
KİMYAGERLER
BİYOLOGLAR
LABORANTLAR

Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

0549 197 00 01 Whatsapp

Ya*****   Te*****

sertifikalar için ekstra bir ücret talep ediyor musunuz

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Sitemizde yazan eğitim bedelleri toplam ücretlerdir

Hi*****   Ü*****

Ben başvurumu ve ödememi az önce yaptım. Eğitime ne zaman başlayabilirim?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Programlar kayıt işleminden sonra gelen SMS ile birlikte başlamaktadır. SMS olarak gelen giriş bilgilerinizle eğitim programlarına erişim sağlayabilirsiniz.

Be*****   Pe*****

Eğitim sonunda sınav var mı?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhaba, eğitim sonunda mini sınavlar olacaktır. Bu sınavlar test usulü ve online olarak gerçekleştirilecektir. 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır.

C*****   Y*****

Eğitim ne zaman başlıyor

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Eğitimler kayıt işleminden sonra başlamaktadır.

Ec*****   Ç*****

Yetkili e devletten sertifikamızı sorguladığında sınav sonucumuzu görebilir mi

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Hayır, sadece sertifikanız görüntülenmektedir.

Sa*****   Sa*****

Sertifikaları ingilizce olarakda yollarmısnız öyle bir imkanınız var mı?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhaba, ek ücrete tabidir.

*****   *****

Sertifikaların geçerlilik süresi var mı?

Hayır, ömürboyu geçerlidir

Me*****   CA*****

Merhabalar, sertifikalar hem Türkçe hem de İngilizce baskı şeklinde bizlere verilebiliyor mu?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhabalar, İmzalı Fiziki Sertifika ve Transkripti Türkçe ve İngilizce İstiyorum seçeneği seçerek eğitime katıl butonuna basmanız gerekmektedir. Program sonunda tarafınıza iletilecektir.