Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı

Eğitim İçeriği

Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı ilgili kişilerin kişisel ve mesleki gelişimine katkıda bulunarak görev alacakları kamu veya özel kurumlarda mesleki anlamda gereken bilgi ve tecrübeyi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitim programı uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşecek olup 380 saatlik program 2 ay sürecektir.

Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı

Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı ile CV'nizi güçlendirebilirsiniz.

Eğitim sonunda almaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve ıslak imzalı Çocuk Gelişimi Sertifikalı Eğitim Programı kariyerinizde sizleri bir adım öne taşıyacaktır ve eDevlet üzerinden sorgulanabilir bu belgeleri Cv’nize ekleyebilirsiniz.Çocuk Gelişimi Sertifikası ile anaoklu,kreş vb. kurumlarda görev alma imkanı bulabilirsiniz. Belgelerimiz  kamu ve özel sektörde geçerli olmakla birlikte ömür boyu geçerliliği bulunmaktadır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

Birey Gelişmi Modülü
Psikomotor Gelişim Modülü
Bilişsel Gelişim Modülü
Dil Gelişimi Modülü
Sosyal Gelişim Modülü
Duygusal Gelişim Modülü
Ahlak Gelişimi Modülü
Süt Oyun Okul ve Ergenlik Döneminde Beslenme Modülü
Oyun Etkinlikleri Modülü
Uyumsuz Çocuklar Modülü
Drama Çalışmaları Modülü
Türkçe Dil Etkinlikleri Modülü
Eğitici Oyuncaklar  Modülü
Çocuklar İletişim

Ne Katar?

Eğitim sonunda elde edeceğiniz eğitmen eğitimi sertifikası (uygulayıcı belge) ile, anaokulları, halk eğitim merkezleri, özel kurumlar, atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıf açabilir veya okullarda ek ders alabilirsiniz. Eğitmen eğitimleri, uygulayıcı olma imkanı tanımaktadır. Üniversitemiz tarafından verilen belgeler MEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özel sektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.