Nezaket ve Görgü Kuralları (Adab-ı Muaşeret) Eğitimi

• Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Afetlerde Kriz Yönetimi Eğitimi

Afetlerde Kriz Yönetimi Eğitimi, acil durumlar ve doğal afetler sırasında etkili bir şekilde tepki verme ve krizleri yönetme becerilerini geliştirmeyi amaçlayan bir programdır. Bu eğitimde, katılımcılar afetlerin yol açabileceği riskleri tanırlar, kriz anlarında nasıl hareket edeceklerini öğrenirler ve kriz yönetimi stratejilerini uygulamalı olarak çalışırlar. Acil durum planlaması, iletişim stratejileri, risk değerlendirmesi, insan kaynakları yönetimi ve toplumun bilinçlendirilmesi gibi konular ele alınır. Afetlerde Kriz Yönetimi Eğitimi, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör çalışanları gibi çeşitli profesyoneller için hayati bir öneme sahiptir ve afet durumlarında etkili bir şekilde müdahale etmelerine yardımcı olur.

' + 'Örneği verilen belgede ''Örnek'' olarak bildirilen eğitim başlığı programlara göre değişiklik göstermektedir.

Eğitim Sonunda katılımcılara ; Eğitim Sonunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı Sertifika Sahibi Olacaksınız.  Belgeler Tarafınıza Yurtiçi Kargo ile alıcı ödemeli olarak eğitim süreniz bittikten EN GEÇ 20 iş günü sonra kargoya teslim edilecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz uygulayıcı belge ile ,anaokulları,halkeğitim merkezleri, özel kurumlar,atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıfaçabilir veya okullarda ek dersalabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen uygulayıcı belgelerMEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özelsektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrenciler

Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

'Sepete Ekle'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

Neden KLUSEM?

e-Devlet ve üniversite onaylı sertifikalar kariyerinizde sizi bir adım öne taşımaktadır. Üniversite güvencesi ile ihtiyacınız olan güncel eğitimler burada!