İkna Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

İkna edici iletişim iş hayatında pazarlama süreçlerinde, görev üstlenme eylemlerinde ve bir çok alanda karşımıza çıkmaktadır.

İKNA NEDİR ?
Karşımızda bulunan kişiyi ikna edebilmek onu yapmak istemediği bir duruma sokmak anlamına gelmemektedir. İkna yeteneği farklı yollardan aynı sonuca gidebilmeyi değiştirerek aynı çizgi üzerinden sonuca ulaşabilmeyi sağlamaktadır. Bu yetenek zaman,maliyet ve bir çok konuda fayda sağlamaktadır.

İkna bir sonuçsa eğer, ikna sanatı bu sonuca ulaşmak için uygulanan süreci en iyi şekilde idare etme yöntemlerinin bütünüdür…
Bu eğitimin adının ikna mühendisliği olmasının sebebi, ikna ile ilgili formüllerin doğru uygulandığı takdirde tıpkı mühendislikteki gibi kesin ve net sonuçlar alınmasıdır. Eski öğretilerden günümüzdeki bilimsel bulgulara kadar ikna sanatının gizli kalmış bütün teknikleri bu eğitimde verilmektedir. Eğitimin amacı katılımcılara sadece teorik bilgiler verilmesi değil, aynı zamanda farkındalık kazandırarak teknikleri özümsemelerini sağlamaktır.

Müzakere Nedir ne değildir?
Müzakere Öncesi, Sırası ve Sonrasında Yapılacaklar
Müzakere Taktikleri ve Panzehirleri

Bu eğitime katılacak olanlar, müzakere içinde oldukları insanları nasıl kendi taraflarına çekeceklerini, bunlarla ilgili metotları öğrenecekler. İşin güzel tarafı, müzakere sonuçlarından hem kendileri tatmin olurken hem de karşı tarafı bundan dolayı memnun edecekler.

4 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

0549 197 00 01 Whatsapp

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

Neden KLUSEM?

e-Devlet ve üniversite onaylı sertifikalar kariyerinizde sizi bir adım öne taşımaktadır. Üniversite güvencesi ile ihtiyacınız olan güncel eğitimler burada!