Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Nedir

%34 İNDİRİM 380 ₺ 580 ₺
HEMEN BAŞVUR HEMEN BAŞVUR
Ziraat Bankası tarafından sağlanan "Ziraat Bankası Tarım Kredisi"'nden faydalanmak için programa başvuru yaparak bankaya sertifikanızı ibraz edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi Nedir

Ziraat Bankası tarafından sağlanan "Ziraat Bankası Tarım Kredisi" desteklerinden faydalanmak için programa başvuru yaparak bankaya sertifikanızı ibraz edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi için "geçerli" sertifikadır.

Eğitim içeriği ve program akışı Ziraat Bankası Tarımsal Kredi Desteklerinden faydalanmak için gereken tüm koşulları yerine getirmektedir.

Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle

Tarım alanındaki genç girişimci sayısının artırılması, gençlerin tarımsal üretime yönelik yatırımlarının ve faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla genç çiftçilerimize 500.000 TL’ye kadar sunulan kredimizdir.

ÖZELLİKLER

Süt hayvancılığı, besicilik, arıcılık, et tavukçuluğu, serada sebze üretimi, tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği kapsamında;

• Canlı hayvan alınmasına
  • Basit sera yapımına yönelik inşaat harcalamalarına
  • Faaliyet konunuzla ilgili makine ekipman alınmasına (traktör hariç)
  • Kiralık işletmeler için kira ücretine
  • Faaliyet konunuzla ilgili işletme giderlerine

yönelik ilgili kredi ürünümüzden faydalanabilirsiniz.

Koşullarınız ile üretim yaptığınız konu uygunsa ve ilgili yılda yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı’nda yer alan kriterleri sağlıyorsanız, sübvansiyonlu kredi uygulamaları kapsamında, düşük faizli kredi imkânından yararlanabilirsiniz.

Kadın Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle

Tarım alanındaki kadın girişimci sayısının artırılması, kadınların tarımsal üretime yönelik yatırımlarının ve faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla kadın çiftçilerimize 500.000 TL’ye kadar sunulan kredimizdir.

ÖZELLİKLER

• Canlı hayvan alınmasına
  • Basit sera yapımına yönelik inşaat harcalamalarına
  • Faaliyet konunuzla ilgili makine ekipman alınmasına (traktör hariç)
  • Kiralık işletmeler için kira ücretine
  • Faaliyet konunuzla ilgili işletme giderlerine

yönelik ilgili kredi ürünümüzden faydalanabilirsiniz.

Henüz yorum yapan veya soru soran kimse yok.