Akıl ve Zeka Oyunları ​​​​​​​Eğitmen Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge)

Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmen Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge)

Akıl ve Zeka Oyunları Eğitmen Eğitimi Sertifikalı Eğitim Programı (Uygulayıcı Belge) ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir Akıl ve Zeka Oyunları Sertifikası ile CV'nizi güçlendirebilirsiniz.

Eğitim sonunda almaya hak kazanacağınız üniversite onaylı Akıl ve Zeka Oyunları Sertifikası kariyerinizde sizleri bir adım öne taşıyacaktır ve eDevlet üzerinden sorgulanabilir bu belgeleri Cv’nize ekleyebilirsiniz. Akıl ve Zeka Oyunları Uygulayıcı Sertifikası ile ek ders alabilir,sınıf açabilirsiniz. Belgelerimiz  kamu ve özel sektörde geçerli olmakla birlikte ömür boyu geçerliliği bulunmaktadır.

Akıl ve Zeka Oyunları

Eğitimin Amacı

Bu eğitimle zeka oyunlarının tarihçesi, eğitimdeki önemi ve zeka oyunlarındaki temel kavramlar hakkında bilgi sağlamak, zeka oyunları eğitiminde kullanılan yöntemler, zeka oyunu türlerine göre kazanılan beceriler, ders planı hazırlama ve zeka oyunlarının öğretimi ile ilgili farkındalık oluşturmak ve deneyim kazandırmak amaçlanmaktadır.

Eğitimin Detayları

1. Bu etkinlik; zekâ oyunları kurslarını illerde verebilecek eğiticileri yetiştirmek amacıyla düzenlenmiştir. Bu faaliyeti başarı ile tamamlayan her kursiyer;

2. Zekâ oyunlarının tarihçesini açıklar.
  3. Zekâ oyunlarının eğitimdeki önemini ifade eder.
  4. Zekâ oyunları eğitiminde kullanılan yöntem ve teknikleri uygular.
  5. Zekâ oyunları eğitimindeki temel kavramları kullanır.
  6. Zekâ oyunlarının türlerini sınıflandırır.
  7. Zekâ oyunları eğitimi ile kazanılan becerileri örneklerle açıklar.
  8. Zekâ oyunları dersi öğretim programını uygular.
  9. Zekâ oyunları ders planı hazırlar.
  10. Dünya zekâ oyunları federasyonu çalışmalarını takip eder.
  11. Türk Beyin Takımı çalışmalarını takip eder.
  12. İçeriğe uygun öğretim materyalleri hazırlar.
  13. Öğrencilerin üst düzey bilişsel becerilerini geliştirici öğrenme ortamları oluşturur.
  14. Öğrencilerin derslerde analitik düşünmelerine yönelik etkinlikler hazırlar.
  15. Meslektaşlarıyla bilgi ve deneyim paylaşımına açıktır.
  16. Akıl ve Zeka Oyunları
    -Ölçme ve Değerlendirme

54 UZAKTAN EĞİTİM SAATİ

Ne Katar?

Eğitim sonunda elde edeceğiniz eğitmen eğitimi sertifikası (uygulayıcı belge) ile, anaokulları, halk eğitim merkezleri, özel kurumlar, atölyeler, ismek, ilkokullar vb. kurumlarda bu alanda sınıf açabilir veya okullarda ek ders alabilirsiniz. Eğitmen eğitimleri, uygulayıcı olma imkanı tanımaktadır. Üniversitemiz tarafından verilen belgeler MEB kurumlarında geçerlidir. Kamu ve özel sektörde sertifikaları kullanabilirsiniz.

Veliler
Psikologlar,
Doktorlar,
Resim Öğretmenleri,
Psikolojik Danışman,
Özel Eğitim uzmanı,
Sosyal Hizmet Uzmanı,
Sosyologlar,
Okul Öncesi Öğretmeni,
Ana Sınıfı Öğretmenleri
Çocuk Gelişimi Öğretmenleri,
Sınıf Öğretmenleri,
Aile Danışmanları
Bu bölümlerin lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
Bu alanla alakalı ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.