Ayşenur Yazıcı ile İletişim Eğitimleri

Ayşenur Yazıcı ile İletişim Eğitimleri mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Ayşenur Yazıcı ile İletişim Eğitimleri ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

3 Eğitim Sertifikası

*DOĞRU TÜRKÇE KULLANIMI
*HİTABET TEKNİKLERİ
*TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA TEKNİKLERİ

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?
Ayşenur Yazıcı 1958 yılında Elazığ'da ilk çocuk olarak dünyaya geldi.

İlkokulu Anadolu'nun çeşitli yerlerinde, ortaokulu Paris'te, liseyi Ankara Tevfik Fikret Lisesinde, üniversiteyi Fransa'nın Lyon şehrinde Rhone akademisinde tamamladı. Kozmetoloji ve sahne sinema sanatları eğitimi aldı.

1983 Yılında İzmir TRT de çalışmaya başladı. TRT'deki işine devam ederken Christian Dior firmasının Türkiye temsilciliğinde 5 yıl teknik müdür ve eğitmen olarak görev aldı. Printemps Mağazalarının reklâm, animasyon ve halkla ilişiler müdürlüğü görevinde bulunduğu yıllarda geniş çerçeveli kozmetik promosyonlarının ilk uygulayıcısı ve tanıtıcısı oldu. 1990 Yılından beri özel televizyonlarda spiker olarak çalışıyor, programlar yapıyor. Bu meslekte 50'den fazla ödülü var. Türk Dil Kurumu tarafından en büyük unvan olan "Türkçe'yi en iyi kullanan spiker" ödülüne layık görüldü.

HİTABET TEKNİKLERİ

Konuşmanın en önemli enstrümanları olan sesi ve nefesi doğru kullanmaya yönelik; hayat boyu uygulanabilecek teknikler ve egzersizler üzerinde çalışılmalar yapılır. Sesin doğru kullanımı, diyafram nefesi ve etkin nefes çalışmaları, rahatlama, heyecanı kontrol altına alma gibi çalışmalar üzerinde durulur. Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz.

DOĞRU TÜRKÇE EĞİTİMİ

Öğrencilerimizin dünyanın en eski, en güzel dillerinden olan Türkçemizi doğru ve etkili kullanmalarını çok önemsiyoruz. Türkiye’yi doğru anlamak, bu ülkede yaşayanların düşüncelerini doğru tahlil edebilmek, binlerce yıllık Türk kültür ve medeniyet birikiminden yararlanabilmek için Türkçeyi çok iyi bilmek gerekmektedir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.