Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

3 Profesyonel Sertifika

DIŞ TİCARET
E-TİCARET
DIŞ TİCARET İNGİLİZCESİ

24 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

DIŞ TİCARET V E UYGULAMALARI EĞİTİMİ
Dış Ticaret dünyada ve Türkiye’de süratle genişlemektedir. Ticaret hacmi dünyada 13 trilyon dolara; Türkiye’de 300 milyar dolara ulaşmıştır.
Ülkemizde yüz bine yakın firma ihracat ve ithalat yapmaktadır.
Bu hızlı gelişim firmalarımızın yetişmiş eleman ihtiyacını büyük oranlarda arttırmaktadır. Dolayısıyla dış ticaret sektörüne "eğitilmiş eleman" kazandırılması öncelikli bir konu haline gelmiştir. Sürekli bir gelişim içinde olan bu sektör gençlerimize yeni imkânlar ve yeni bir "meslek" edinebilme şansı sunmaktadır.

Uluslararası Pazarlama
Sözleşme Yönetimi
Dış Ticarette Kullanılan Belgeler
Dış ticarette Devlet Destek Ve yardımları Dahilde/Hariçte İşletme Rejimleri
Dış Ticaret Kavramı ve Düzenlemeler
Dış Ticarette Teslim Ve Ödeme Şekilleri

E TİCARET EĞİTİMİ
Ticaret’in iş dünyasındaki rolü gün geçtikçe artıyor. Sektör her geçen gün hızla büyüyor. Kurumlar ve profesyoneller için yeni fırsatlar barındıran bu sektörün yapısını, kurallarını ve

dinamiklerini öğretmek bu eğitimin temel amacı. E- Ticaret alanında uzmanlık kazanmak isteyen, iş modelini e- ticarete entegre etmek isteyen kurumlar için sektörün en başarılı isimleri E- Ticaret Programında bir araya geldi. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar, artan nüfus ve buna bağlı olarak artan işsizlik, kalifiye personel sıkıntısı, uluslararası platformda pratik bilgi eksikliği sebebi ile kaybedilen zaman ve bağlantılar Dış ticaretin önemini bir kez daha ortaya koymuştur.