İletişim Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı

İletişim Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı ilgili kursiyerin iletişim becerilerini geliştirmek ve CV'sine değer katmak için hazırlanmıştır.

Program içeriğinde 6 farklı üniversite onaylı sertifika programı bulunmaktadır. Rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

İletişim Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

İletişim Teknikleri Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

6 Eğitim Sertifikası

Zor İnsanlarla İletişim Sertifikası
Takım Çalışması Sertifikası
Telefonda İletişim Teknikleri Sertifikası
Beden Dili Sertifikası
Kriz Yönetimi Sertifikası
İş Hayatında İletişim Teknikleri Sertifikası

İŞ HAYATINDA İLETİŞİM
İletişim, hayatımızın her alanında yaşamsal öneme sahip bir olgudur. İnsanların doğada yalnız kalamazlıklarını aşmalarında, birlikte durup, birlikte üretebilmelerinde, kültürler oluşturmalarında, medeniyetler kurmalarında iletişimin payı göz ardı edilemeyecek denli büyüktür. İnsanlar iletişim ile birbirlerine duygularını, bilgilerini aktarabilmiş, biriktirebilmiş ve insanlığın gelişmesi ivmelenerek artmıştır. Bilim üretmiş, şiir yazmış, şarkılar söylemiş insanlık iletişim ile karşılıklı bir varoluşsal ilişki içindedir. Bireysel yaşamlarımızda da iletişimin önemini açıkça hissederiz. İçsel duygusal yaşantılarımızdan tutun da, özel yaşamımıza, çalışma hayatımızdan tutun da siyasal yaşama kadar birçok alanda iletişimin önemli ve belirleyici bir olgu haline geldiği zamanlarda yaşamaktayız.

BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

Hak verme
Çözüm Üretme

KRİZ YÖNETİMİ
Kriz, birdenbire ortaya çıkan, önceden öngörülemeyen, beklenmedik ve olağandışı bir durum ve sorundur. Bu nedenle kriz, örgütsel yaşamda, özel olarak yönetilmesi gereken önemli bir olgudur. Yönetimde kriz, genellikle yöneticilerin bilgisizliğinin, tecrübesizliğinin bir sonucudur.

Telefonda İletişim Teknikleri Sertifika Programı
Telefonda Hizmet Sunanların Karşılarındaki Kişilere Güven Vermelerini Doğru Kişilere Ulaşarak Ön Yargısız Olarak Onları Dinlemelerini Müşteriye Uygun Çözümler Bulmalarını İtirazlarla Ve Zor Müşteriler İle Başa Çıkmalarını Ve İnsanları Telefonda Satış İçin İkna Edebilmelerini Sağlayan Teknikleri Öğretmektir.
Konu Başlıkları
Telefonda İletişim Neden Önemlidir?
Temel Telefon Ve Hitap Kuralları
Telefonda Satış İle Klasik Satışın Farkı
Telefonda Etkili İletişim Kurabilme
Müşteriyi Tanıyabilmek
Ses Tonu Ve Diksiyon
Görüşme Öncesi Hazırlık Yapma
Telefonda Satış İçin Kullanılması Gereken Kelimeler
İhtiyacı Anlama
Doğru Soruları Sorma Ve Yönlendirme

İletişim Teknikleri Sertifika Programı
İletişim Nedir?
İletişim Çeşitleri
Empatik İletişim Nedir?
İletişimde Uyum Ve Ahenk
Sözsüz İletişim
Beden Dilinin Etkin Kullanımı
İletişim Tarzımız
İletişim Engelleri Ve Aşma Yolları
Kazan-Kazan İlkesi
Yanlış Dinleme

18 Uzaktan Eğitim Saati Sürecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.