İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı Sertifikalı Eğitim Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Yönetmeliği, Sözleşmeler, Sendikalar, İş Kanunları,  ilgili yönetmelikler hakkında bilgilendirme sağlayan eğitim programıdır.

İnsan Kaynakları Yönetimi, firmanın insan gücüne, bilgisine ve becerisine dayalı tüm işlemlerden sorumludur. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra tüm departmanların raporlamasını hazırlar.

İş kanunları ve iş hukuku, iş yeri bildirme, istisnalar, eşit davranma, devir, fesih, çalışma süreleri, çalışma yaşı, çalışma yasakları, iş sağlığı güvenliği, İŞKUR, idari ceza hükümleri, sendikalar, toplu iş sözleşmesi kanunu, iş kolları, kuruluşlar, genel kurul, üyelik, faaliyetler, temsilci, teşmil, yetki belgesi toplu iş uyuşmazlıkları, Yüksek Hakem Kurulu, grev ve lokavt, çalışma yönetmeliği, fazla çalışmada sınırlar, ücret, prim, ikramiye, idari para cezaları, devletin yükümlülükleri, asgari ücret gibi alanlarda detaylar yer almaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Temel Çalışma Mevzuatı eğitimi ilgili program ve konularda yetkinlik kazandırmak amaçlanmıştır. Eğitim programına bu alana ilgi duyan ve detaylı bilgiye sahip olmak isteyen, bu iki alanda da kendini geliştirmek isteyen herkes başvuru da bulunabilmektedir.

Eğitim İçeriği:

* İnsan Kaynakları Yönetimi