İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Sertifikalı Eğitim Programı

İş Mevzuatından Kaynaklı Nitelikli Hesaplamalar Sertifikalı Eğitim Programı

Covid -19 Korunma ve Hijyen Eğitimi Sertifika Programı normalleşme sürecinde emin adımlarla ilerleyen ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Covid-19 Korunma ve Hijyen Eğitimi Sertifika Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

Bilirkişilerin, işçilik alacakları ile ilgili yasal esaslar ve işçilik alacaklarının hesaplanması hakkında bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda iş mevzuatından kaynaklı nitelikli hesaplamalar eğitiminde bilirkişi adaylarına, önce iş hukukuna ilişkin teorik eğitim verilmesi daha sonra diğer olaylara dayalı olarak nitelikli hesaplama yapabilme yetisi kazandırılması amaçlanmaktadır.
     İş mevzuatından kaynaklı nitelikli hesaplamalar bilirkişiliği yapmak isteyen bilirkişi adaylarına gerekli teorik ve pratik eğitimin verilmesi ve bilirkişi adaylarının alt uzmanlık alanlarını belgelendirebilmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.
    Aynı zamanda belirtilen durumlara istinaden bu alanda kendini geliştirmek ve eğitim almak isteyen herkes eğitime başvuru da bulunabilmektedir.

1. İş hukuku temel kavramlar
  2. İş hukukunda Nitelikli Hesaplamalar
  3. İş hukukunda işçilik alacaklarında Kıdem ve İhbar Tazminatı
  4. İş hukukunda işe iade davalarında dört aylık boşta geçen süre ücreti