Lojistik ve Tedarik Zinciri Sertifikalı Eğitim Programı

Lojistik ve Tedarik Zinciri Sertifikalı Eğitim Programı ile ilgili kursiyere Lojistik ve Tedarik uygulamaları hakkında mesleki gelişimine fayda sağlanması hedeflenmiştir.

Lojistik ve Tedarik Zinciri Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Lojistik ve Tedarik Zinciri Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

DAĞITIM PLANLAMASI
DAĞITIM SÜRECİ