Öz Geçmişini Güçlendir Sertifikalı Eğitim Programı

Öz Geçmişini Güçlendir Sertifikalı Eğitim Programı

Öz Geçmişini Güçlendir Sertifikalı Eğitim Programı mesleki gelişimi destekleyici, işletmelere ve kişileri destekleyici olması için hazırlanmıştır. Ülkemiz ve kurumlarımıza katkı sağlayacağı düşünülerek oluşturulmuştur.

Öz Geçmişini Güçlendir Sertifikalı Eğitim Programı ile kazanmaya hak kazanacağınız üniversite onaylı ve eDevlet'te sorgulanabilir belge ile CV'nizi güçlendirebilir, İşe girişte ve yükselmede avantajlı konuma gelebilirsiniz.

7 Eğitim Sertifikası
Etkili İletişim Sertifikası
İkna Teknikleri Sertifikası
Satış Teknikleri Sertifikası
Girişimcilik Sertifikası
Liderlik Sertifikası
Kriz Yöntemi Sertifikası
Motivasyon Yönetimi Sertifikası

1)ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ
İletişim Nedir?
İletişimin Özellikleri
Etkin İletişim Nedir?
İletişimin İlkeleri Nelerdir?
İletişim Süreci
İletişim Türleri
İletişim Geliştirme Yöntemleri
İletişim Önündeki Engeller
İletişimde Hatalar

2)İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
Sadece Teorik Bilgiler Verilmesi Değil, Aynı Zamanda Farkındalık Kazandırarak Teknikleri Özümsemelerini Sağlamaktır.

3)İLERİ SATIŞ TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
Günümüzde Müşterisini Anlayan, Psikolojik Özelliklerini Önemseyen, Satın Alma Davranış Ve Özelliklerine Saygı Gösteren, Yeni Pazarlama Anlayışı İle Profesyonel Satış Davranışını Bütünleştirebilen Ve Mükemmel Hizmet Anlayışını Amaç Edinmiş Kişi Ve Kurumlar Varlıklarını Sürdürebilmektedir.

4)GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
Girişimcilik Kültürünü Yaygınlaştırmak Ve Girişimcileri İş Planı Kavramı İle Tanıştırarak Başarılı İşletmelerin Kurulmasını Sağlamak Amacı İle Verilir.

5)LİDERLİK EĞİTİMİ
Liderlik becerilerinin kazanılması ve geliştirilmesinin sonucunda yöneticiler çalışanların şirkete uyumunun sağlanmasını ve performanslarını maksimize etmelerini amaçlanmaktadır.

6)KRİZ YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Kriz, birdenbire ortaya çıkan, önceden öngörülemeyen, beklenmedik ve olağandışı bir durum ve sorundur. Bu nedenle kriz, örgütsel yaşamda, özel olarak yönetilmesi gereken önemli bir olgudur.

7)MOTİVASYON YÖNETİMİ EĞİTİMİ
Motivasyon Nedir?
Motivasyon Teorileri
Motivasyonun Özellikleri
Motivasyonun Yararları
Motivasyon Araçları
Motivasyon Örnekleri

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.