Yenilikçi Öğrenme ve Öğretme Araçları Sertifikalı Eğitim Programı

Öğretmen ve Öğretmen Adaylarına Özel 32 Farklı Program Kullanımı içeren , Teknoloji ile Öğretmenlik Uygulamalarını harmanlayan Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri ABD öğretim elemanları Kadrosu tarafından hazırlanan özel bir sertifikalı eğitim programıdır. Belgeleri Traskriptli olarak hazırlanmaktadır. 32 Farklı Program kullanımı hakkında Bilgi Vermektedir.

Yenilikçi Öğretme / Öğrenme Araçları Sertifika Programı eğitim profesyonellerine, öğretmenlere, öğretmen adaylarına zengin öğretim içerikleri tasarlamak, farklı bakış açıları kazandırmak ve etkili öğretim yöntem ve tekniklerini uygulamaları amacıyla geliştirilmiş bir programdır.

1.Eğitim Teknolojisi Giriş

31.Ted-Ed
32.Khan Academy

EĞTİM SAATİ:64 SAAT

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıada bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.