3DSMax Temel seviye Eğitimi Sertifika Programı

%6. İNDİRİM 1870 ₺ 2000 ₺
ÖN KAYIT OLUŞTUR

3dsmax Eğitimi nedir?

Dünyanın yazılım devlerinden biri olan Autodesk tarafından 1990 yılında piyasaya sürülmüştür ve günümüze kadar geliştirilmeye devam etmektedir. Animasyonlar, modellemeler, 3 boyutlu tasarımlar gibi pek çok amaç için kolayca kullanılan 3d studio max programı gelişen teknolojiye ayak uyduran en iyi buluşlardan birisidir diyebiliriz. Üç boyutlu modeller bu programın ileri düzeyde yeteneklerinden olan grafikleri işleme özelliği ve teknolojisi sayesinde oluşturulan modeller oldukça gerçekçi hatta gerçeğinden pek ayırt edilemeyecek düzeyde modeller üretilmektedir. 3ds Max programı, kullanım açısından sektörde kullanılan diğer programlarla benzerlik taşımaktadır. Oldukça detaylı bir kullanıma sahip olan bu program modellememateryal kaplamaışıklandırmakameraanimasyon hazırlama gibi çeşitli temel adımlarla kullanılabilir.  Eğitim içeriğinde detaylı konu anlatımları uygulamalı komut anlatımları örnek proje çizimlerine sahiptir. Eğer sizde 3dsmax programını derinlemesine öğrenmek ve bulunduğunuz sektörde 1 adım önde olmak istiyorsanız bu eğitim tam sizlere göre. Eğitimde görüşmek üzere.

3dsmax Eğitimi kazanımları

Son dönemlerde modelleme, çizim gibi işlemler bilgisayar ortamında pratik ve hızlı biçimde yapılmak istenmeye başlanmıştır. Bu nedenle de 3D studio max programı başta olmak üzere bu gibi programların öğrenilmesi oldukça faydalı olmaktadır. Bunun için de 3D studio max kurslarına talep gitgide artmaktadır. En çok tercih edilen 3D studio max kursları gerek kariyer anlamında gerekse kişisel beceri anlamında her geçen gün daha çok talep görmektedir. Bu programın kullanıldığı sektörlerde yer almak, bu programa ilgi duymak, yaratıcı olmak veya olan yaratıcılığı ortaya çıkarmak istemek gibi birçok kriterde kişiler bu kurslara katılarak istedikleri şekilde uzmanlığa kadar ilerleyebilme şanslarına sahiptirler. 3D studio max kursları bu sebeple de hemen hemen her kitleye kolayca hitap etmektedir diyebiliriz. Bu kapsamlı eğitim programı ile birlikte herhangi bir ön bilgiye sahip olmadan yani sıfırdan başlayarak 3dsmax ile tasarım konusunu tüm detaylarıyla birlikte uygulama yaparak öğretiyor olacağız. 3dsmax eğitimi içerisinde yapacağımız tasarım uygulamaları ile sizlerde pratikler yaparak programın kullanımı, programın içinde tasarımlar oluşturma konusunda hızlıca ilerliyor olacaksınız. Eğitim programı için yüksek motivasyon ile bu programa dahil olursanız, örneğin günde en az 1 saatinizi video izleyip pratik yaparsanız bu programın iyi bir kullanıcısı olabileceğinizi belirtmek isterim.

3dsmax Eğitimi içeriği (KONU BAŞLIKLARI)

DERS İÇERİĞİ

3dsmax eğitim programımız kapsamında program içindeki en temel modüller olan sketch, ve 3d tasarım gibi bir çok modülü birlikte görüyor olacağız. İlk olarak programın arayüzü tanıtımı ve giriş kısmını inceleyeceğiz.
3d objelerin düzenlenmesi
Objelere giriş, seçim ve düzenleyici elemanlar
Edit splin
Edit poly
Kamera modülü
Uygulamalar

İçerik kısmını bu şekilde özetleyebiliriz. Sizlerde adım adım sürekliliğinizi sağlayarak motivasyonlu bir şekilde bu eğitimi tamamlayabilirsiniz.

Neden 3dsmax öğrenmeliyim?

Autocad’i kullanmak mesleki anlamda birçok yeterliliğe sahip olmanızı sağlayacaktır.  Tasarım yaparken sonuçları en gerçekçi şekilde görebilmek. Herhangi bir projenin tasarımı esnasında 3Ds Max’i pratik bir şekilde kullanabilmek, o projenin her aşamasını hızlı bir şekilde görmemizi sağlayacaktır. Programa hakim olmamız, proje üzerinde farklı strüktür, malzeme alternatiflerini seri bir şekilde algılamamızı ve uygulamanızı sağlayacaktır. Profesyonel iş hayatında müşterilere projeleri daha çekici olarak sumak Görsel kalitenizi arttırıp, çekici ve albenili renderlar ile projelerinizi müşterilerinize çok daha rahat bir şekilde onaylatabilir, ve karşınıza çıkabilecek revizyon sayılarını azaltacaksınızdır. İş ihalelerinde öne çıkmak Projemiz ile gireceğimiz ihalelerde, yarışmalarda kaliteli görseller ile katılmak bizi diğer projelerden ön planda tutacaktır.

Bu eğitim programına kimler katılmalı?

• 3dsmax ile tasarım ve çizim yapmak isteyen mühendis ve öğrenciler.
  • 3dsmax ile Projelerle uğraşan mimarlar,
  • Autocad ile sıhhı ve mekanik tesisat projesi çizenler
  • Autocad kullanan teknik ressam ve teknikerler.
  • Autocad çizimleri yapan mimarlar.
  • 3dsmax ile mobilya tasarlayanlar
  • Autocad le endüstriyel tasarım yapmak isteyenlere aktarmayı hedefledik.
  • Animasyon yapmak isteyenler
  • Render almakta uzmanlaşmak isteyenler
  • Gerçekçi karakterler yaratmak isteyenler

Gerekli bilgi seviyesi ve araçlar nelerdir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı
3dsmax programı kurulumu
Yetkinliklerini geliştirme isteğiyle birlikte yüksek motivasyon ve çaba

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

• 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek sınav ücreti 500₺'dir.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

0549 197 00 01 Whatsapp