Keyshot 9 Temel ve İleri Seviye Render Eğitimi Sertifika Programı

%6. İNDİRİM 1870 ₺ 2000 ₺
ÖN KAYIT OLUŞTUR

Keyshot Eğitimi nedir?

KeyShot, etkileşimli görseller oluşturmak için kullanılan gerçek zamanlı bir Render ve Animasyon oluşturma Programıdır ve Luxion firmasına aittir. Kullanımı oldukça basit olan Keyshot’ın CPU tabanlı mimarisi ile, özel grafik kartlarına ihtiyaç duymadan basit dizüstü bilgisayarlarda bile render lar elde edilebilir. Keyshot’un son versiyonlarında grafik kartı işlemcisi yani GPU desteği de eklenmiştir. 20’den fazla farklı dosya türünü içe aktarır, sürükle-bırak malzeme ve ortam ön ayarları, etkileşimli etiketleme, doku haritalama, fiziksel aydınlatma ile inanılmaz derecede basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir. Eğer sizde keyshot programını derinlemesine öğrenmek ve bulunduğunuz sektörde 1 adım önde olmak istiyorsanız bu eğitim tam sizlere göre. Eğitimde görüşmek üzere.

Keyshot Eğitimi kazanımları

3D model tasarımını kimileri kariyer, kimileri okul, kimileri ise sadece hobi için öğrenmek istiyor. Ülkemizde ise bu alana olan ilgi günden güne artıyor. Keyshot ise hem düşük boyutlu, hem de yapabileceklerinin sınırsız olması keyshotın popülerliğini yıldan yıla katlayarak arttırıyor. Hangi render programını kullanmalıyım sorusunu soracak olursak bu işe keyshot ile başlamak harika bir fikir. keyshot 'ı sıfırdan temelleriyle ve bol uygulamayla öğrenmek en doğrusu olacaktır. keyshot öğrenmek ve yeni sürümle gelen yenilikleri görmek isteyenler için sahip olunması gereken bir kaynaktır. Eğitim programı için yüksek motivasyon ile bu programa dahil olursanız, örneğin günde en az 1 saatinizi video izleyip pratik yaparsanız bu programın iyi bir kullanıcısı olabileceğinizi belirtmek isterim.

Keyshot Eğitimi içeriği (KONU BAŞLIKLARI)

DERS İÇERİĞİ

keyshot eğitim programımız kapsamında program içindeki arayüzü tanıtımı ve giriş kısmını inceleyeceğiz.

Keyshot arayüz,
Rendere giriş
Animasyon
Malzeme özellikleri
Model setleri

Bu eğitimi kullanarak, keyshot genel arayüzü ve kullanım yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Neden Keyshot öğrenmeliyim?

keyshot programı gerçekçi render almaya yönelik hazırlanmış bir mühendislik yazılımıdır. Bu eğitim setine başlamak için herhangi bir keyshot bilginiz, veya herhangi bir 3D tasarım programına ait bir bilgi birikiminiz olmasına gerek yok. Bu eğitim seti sıfırdan başlayıp sizi ileri seviye bir keyshot kullanıcısı haline getirmek üzere tasarlandı. Kursu tamamladığınızda ise, yapmak istediğiniz ya da hayal ettiğiniz projelerinizi, hemen hemen bütün katı cisimlerin renderini yapabileceksiniz. keyshot programıyla ile bu özellikler kazanılmaktadır.  Bu eğitim seti ile sıfırdan bu programı öğrenmeye başlayacaksınız. Programın ara yüzünü tanıyacak ve tüm komutları öğrenip uygulayacak, Üç boyutlu modellerin ve montajlı modellerin animasyonunun oluşturulması gibi program içerisinde yer alan birçok bölümü etkin bir şekilde öğreneceksiniz.

Bu eğitim programına kimler katılmalı?

• Tasarım üzerine bir işte çalışan veya çalışmayı hedefleyen herkes.
  • Tasarım ve ilgili tüm lise, üniversite de okuyan öğrenciler.
  • Ürünlerine KeyShot ile görsel profesyonellik ile ilgi çekmek isteyen kişiler.
  • CAD yazılımları kullanan kişiler, endüstriyel tasarımcılar.

Gerekli bilgi seviyesi ve araçlar nelerdir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı
Keyshot programı kurulumu
Yetkinliklerini geliştirme isteğiyle birlikte yüksek motivasyon ve çaba

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz. Üniversitemiz tarafından verilen sertifikaları kamu ve özel sektörde geçerlidir.

• 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek sınav ücreti 500₺'dir.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

0549 197 00 01 Whatsapp